Korzystając z tej strony, wyrażasz zgodę na akceptację naszego Regulaminu oraz wykorzystanie plików cookie. Dzięki nim możemy zapewnić lepsze doświadczenie użytkownika oraz dostosować treści do Twoich preferencji.

      KALAREPANA KIEŁKI 10g LEG.
      KALAREPANA KIEŁKI 10g LEG.

      KALAREPANA KIEŁKI 10g LEG.

      Review (0)
      4,78 zł
      z VAT
      Polityka zwrotów:14
      Obecnie brak na stanie
      Ilość:
      0 szt.
      • Polityka bezpieczeństwaPolityka bezpieczeństwa
      • Zasady dostawyZasady dostawy
      • Zasady zwrotuZasady zwrotu
      Nasiona na kiełki - kalarepa zielonaKiełki kalarepy polecane jako dodatek do różnorodnych dań, kanapek, surówek, sałatek. Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy. Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy 2 razy dziennie przepłukać (spryskać lub podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy. Kiełki można także produkować w słoiku. Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czysta wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i odstawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu denkiem do góry pod kątem 40-45 °. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie. Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
      RG.LEG000428

      Opis

      Composition
      KALAREPANA KIEŁKI 10g LEG.

      Specyficzne kody

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      KALAREPANA KIEŁKI 10g LEG.
      KALAREPANA KIEŁKI 10g LEG.

      KALAREPANA KIEŁKI 10g LEG.

      4,78 zł
      z VAT
      Polityka zwrotów:14