Korzystając z tej strony, wyrażasz zgodę na akceptację naszego Regulaminu oraz wykorzystanie plików cookie. Dzięki nim możemy zapewnić lepsze doświadczenie użytkownika oraz dostosować treści do Twoich preferencji.
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca.W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.Zakres temperatur od 35°C do + 100°C; +50°C +300°CTolerancja błędu do ok +- 2°C
RG.100900
2 Przedmioty
Opis
Composition
TERMOMETR 2W1 DO PIEKARNIKA I PIECZENIA BIOTERM (10)