Korzystając z tej strony, wyrażasz zgodę na akceptację naszego Regulaminu oraz wykorzystanie plików cookie. Dzięki nim możemy zapewnić lepsze doświadczenie użytkownika oraz dostosować treści do Twoich preferencji.
Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki BIOZastosowanie: idealane jako dodatek do dań głównych, sałatek i kanapekInstrukcja użycia: 1. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłozyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody.2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiagną 3-5 cm długości. Kiełkujące nasiona należy płukać dwa razy dziennie. W trakcie kiełkowania warto próbować smaku kiełków, aby spożyć je w momencie kiedy osiągną odpowiadający Państwu smak.3. Gotowe kiełki można przechowywać w chłodzie przez 3-4 dni.